Spremenite konferenčno sobo v produktivno delovno mesto

Osnovno

Datum objave

22/09/2021

Autor

andrej_mzg

Opis

Zdaj, ko se je večina zaposlenih vrnila iz dela na daljavo, mnogi menedžerji iščejo načine, kako bi lahko spremenili pisarniške prostore v bolj vabljive, sprejemljive in udobne prostore za svoje delavce. Pisarne potrebujejo več kot le lep slog. Biti morajo mesto, ki je udobno in spodbuja učinkovitost. Zagotovo si želite, da vsi deli pisarniške zasnove spodbujajo vključenost in produktivnost, še posebej konferenčna soba, ki je morda prostor, ki se dandanes najbolj uporablja (mnogi zaposleni prihajajo v pisarno osebno le še na pomembnejše sestanke). Preberite nekaj nasvetov, s katerimi boste spremenili vaše konferenčne sobe v produktivno delovno mesto.

Ne varčujte s tehnološko opremo

Mnogi zaposleni ali stranke se vse bolj odločajo za sestanke na daljavo. Zato poskrbite, da boste dobili konferenčno sobo opremili z najsodobnejšo možno tehnologijo, s katero boste poskrbeli za dobro komunikacijo. Nič ni hujšega kot zoom sestanek, kjer ne slišite, kaj je povedano na drugem koncu konferenčne mize. Poskrbite, da bo tehnologija celovito vključena v prostor. V podjetju MZG d.o.o. poskrbimo, da za večje ekrane in zvočnike poiščemo in izdelamo pohištvo po meri, ki se prilagaja velikosti tehnike.

Upoštevajte zadostno razdaljo

V zadnjih letih so se ljudje navadili na držanje varnostne razdalje. Še vedno živimo v času, ko skrbimo za dovoljšnjo razdaljo med drugimi, zato ne natlačite sobe s težkim pohištvom in stoli. Pustite prostoru, da zadiha. Posvetujte se z našimi strokovnjaki, ki vam bodo pomagali pri izrisu prostorne in udobne pisarne.

Razmišljajte premično

Ko boste izbirali pohištvo, izberite premično pohištvo. V času planiranja prenove ali obnove konferenčne sobe upoštevajte, da se ljudje v konferenčnih sobah premikajo in da za različne dejavnosti potrebujete drugačno preureditev prostora. Naj imajo ljudje svobodo, da postavijo stole tako, da jim bo udobno. Prav tako razmislite o premični mizi, ki jo lahko prestavite, če potrebujete več odprtega prostora.

Izberite svetle barve

Svetle barve lahko naredijo manjši prostor bolj izrazit, zato so za stenske barve prava izbira bele in umazano bele barve za konferenčno sobo. Razmislite o tem, da tu in tam poživite stvari z odtenkom divje, razurljive barve, ki bo popestrila prostor in vnesla v prostor nekaj svežine. Že samo majhen barvni detajl lahko izboljša moralo in poveča produktivnost zaposlenih.

Ne dodajajte nepotrebnih elementov

Ko so ljudje v konferenčni sobi, želite, da se lahko osredotočijo. Pazite, da sobe ne natrpate z nepotrebnimi pohištvenimi elementi in dekorativnimi elementi, ki bi motili dejavnosti v konferenčni sobi. Čeprav je lepo, da je konferenčna soba urejena in dekorirana, ne pretiravajte pri okraševanju. Prav tako se izogibajte divjim vzorcem, ki niso najboljša izbira, če želite prostor, ki vzpodbuja osredotočenost.

Spustite sončne žarke v prostor

Izkoristite naravno svetlobo. Če imate opcijo, da konferenčno sobo v celoti osvetljuje sončna svetloba, poskrbite, da bodo okna velika in čista! Ne blokirajte naravne sončne svetlobe. Če izboljšate svojo konferenčno sobo z naravno svetlobo, boste vi in vaša ekipa boljše volje, bolj zadovoljni in bolj produktivni. V nasprotnem primeru poskrbite za kvalitetno svetlobo, ki bo dovolj močna, da osvetljuje vse elemente v prostoru in dovolj prijazna do oči.

Deli na

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na našI spletni strani.